Bauhaus: Wat zijn de bezuinigingskosten?

bauhaus kostenbesparingen

Er is veel werk nodig om het nieuwe werkblad op de juiste lengte in te korten en de juiste uitsparingen voor de kookplaat en spoelbak te maken. Het moet heel precies worden gemeten en je kunt jezelf geen fouten laten maken bij het werken met de decoupeerzaag. Het is gemakkelijker als u de bezuinigingen rechtstreeks in de ijzerhandel laat maken. Dit zorgt ervoor dat ze tot op de millimeter nauwkeurig worden uitgevoerd en netjes worden vervaardigd. Op dit punt kunt u van de kostentracker achterhalen welke kosten u voor dergelijke bezuinigingen bij Bauhaus moet berekenen.

Vraag: Wat kost een bezuiniging bij Bauhaus?

Kostentracker-expert: dat hangt natuurlijk altijd af van de vorm die het werkblad of de houten plaat uiteindelijk moet hebben. In veel gevallen zijn complexe vormen vereist en de meeste werkbladen hebben ook meerdere uitsnijdingen nodig.

Bij Bauhaus wordt een fundamenteel onderscheid gemaakt tussen:

  • Lengtedoorsneden
  • ronde sneden en uitsnijdingen
  • hoekige sneden en uitsnijdingen
  • Hoekverbindingen (voor werkbladen)

De prijzen zijn in iedere branche gelijk, maar niet iedere branche biedt een snijservice aan. Als u van dergelijke diensten gebruik wilt maken, dient u eerst de beschrijving van het vakcentrum van de betreffende winkel te controleren om er zeker van te zijn dat er zelfs een snijservice wordt aangeboden in het betreffende filiaal of om kort de betreffende winkel te bellen.

Lengtedoorsneden

Wanneer het aankomt op het zagen van een houten paneel of een werkblad, is het een longitudinale snede. Bij Bauhaus zijn lengtedoorsneden altijd gratis als de goederen eerder in hun eigen winkel zijn gekocht.

Hoekige sneden

Dit zijn allemaal blanco's waarbij de randen loodrecht op elkaar staan. Hiertoe behoren ook hoekuitsparingen, zoals die nodig zijn bij het inbouwen van een rechthoekige spoelbak in het werkblad.

Bauhaus rekent altijd 13,90 EUR aan voor dergelijke bezuinigingen en uitsnijdingen.

Ronde sneden

Alle stekken en uitsnijdingen waarbij de randen rond of halfrond zijn, worden als ronde stekken beschouwd. Bauhaus rekent 15,90 EUR voor deze bezuinigingen.

Hoekverbindingen van werkbladen

Bauhaus-aanrecht snijkosten

Bij Bauhaus worden ingewikkelde bezuinigingen snel en goedkoop doorgevoerd

Het creëren van een professionele hoekverbinding voor keukenwerkbladen vereist veel vaardigheid en nauwkeurigheid zonder professioneel gereedschap. Bij Bauhaus kunt u dergelijke verbindingen direct en vakkundig op de juiste plek laten maken.

De kosten hiervoor bedragen uniform 22,50 EUR per hoekverbinding. Ook meerdere hoekverbindingen (bijv.U-vorm) zijn mogelijk. Alleen de exacte lengtes van de afzonderlijke werkbladsegmenten moeten worden meegedeeld.

Dit resulteert vervolgens in een duurzaam stabiele en vakkundig vervaardigde hoekverbinding. Opgemerkt moet echter worden dat deze hoekverbinding afgewerkte werkbladen vaak onpraktisch maakt, waardoor ze vaak moeilijk te vervoeren zijn in uw eigen voertuig. In dit geval kan het de moeite waard zijn om eenvoudig een Bauhaus-bestelwagen of aanhanger te huren om het afgewerkte werkblad naar huis te vervoeren.

Sample kosten

Bij Bauhaus laten we het L-vormige keukenwerkblad in elkaar zetten en voorzien van de juiste uitsparingen.

Postprijs
Knip de twee poten op lengte0.00 EUR (gratis)
Hoekverbinding22.50
rechthoekige open haard volgens de opgegeven afmetingen13,90 EUR
Ronde uitsparing volgens opgegeven afmetingen15,90 EUR
totale prijs52,30 EUR

De kosten voor deze werkzaamheden hebben betrekking op een specifiek geval. De snijkosten voor werkbladen in andere gevallen kunnen natuurlijk variëren afhankelijk van de benodigde sneden.

Vraag: Wat bepaalt de bezuinigingskosten bij Bauhaus?

Snijden prijzen Bauhaus

De complexiteit van de snede is bepalend voor de prijs

Kostentracker-expert: hier hangt het van af of

  • het is gewoon een gratis op lengte knippen
  • of ronde of rechte uitsparingen of plano's nodig zijn
  • of er extra hoekverbindingen nodig zijn
  • of er ook een kantenband moet plaatsvinden

Het type en het aantal benodigde sneden bepalen altijd de snijkosten.

Vraag: Zijn er goedkopere opties om te snijden?

Kostentracker-expert: meestal niet. Het zou alleen goedkoper zijn om het zelf te knippen, maar als leek krijg je vaak niet echt een perfect resultaat en loop je het risico fouten te maken.

Snijwerk door de timmerman zou beslist veel duurder zijn. Het enige voordeel is dat een timmerman het werkblad exact ter plaatse kan afstellen, bijvoorbeeld als een muur die niet recht is een probleem vormt voor de montage van het werkblad. Zo'n individuele installatie is meestal aanzienlijk duurder dan een snee in de ijzerhandel en de daaropvolgende zelfinstallatie.