Goed verzorgde handen: wat kosten gelnagels?

gelnagel kosten

Mooie handen zijn synoniem voor een visitekaartje. Daarom zijn regelmatige manicures en kunstmatige gelnagels voor veel vrouwen bijna een must. De cost tracker-expert weet wat nagelmodellering kost en of het op de lange termijn schadelijk is. In dit interview vindt u ook tal van waardevolle tips over dit onderwerp.

Hoeveel moet ik uitgeven aan gelnagels in de nagelsalon?

Kostentracker: Als uw eigen vingernagels constant afbreken en er dus onverzorgd uitzien, zijn gelnagels een goed alternatief. Hoeveel u voor deze schoonheidsbehandeling moet betalen, hebben we in onderstaande tabel duidelijk samengevat:

Kunstprijs
Nieuwe modelpositie45 - 60 EUR
Nagels invullen30 tot 40 EUR
Gelcoating van de natuurlijke nagels30 tot 50 EUR
Nagelkunst zoals strass steentjes50 cent tot 1 euro per nagel
mooie penseelschilderijen1,50 tot 3 EUR per nagel

Wat kost de eventueel noodzakelijke reparatie?

Kostentracker: In bijna alle studio's is het zo dat reparaties de eerste week na de afspraak kosteloos worden uitgevoerd. Als een gelnagel loslaat en later opnieuw moet worden bewerkt, ligt de prijs voor de professionele reparatie meestal tussen de 3 en 5 EUR.

Veel nagelstudio's bieden een verfrissing na twee of drie weken, afhankelijk van hoe snel je eigen vingernagels groeien. De nagels worden iets ingekort, de overgang naar de natuurlijke nagel wordt gevijld en opnieuw verzegeld. De kosten hiervoor bedragen 15 tot 20 EUR.

Hoe worden gelnagels gemaakt?

gelnagel kosten

Een UV-lamp is nodig om de gelnagels te bevestigen.

Kostentracker: het materiaal waarvan deze nagels zijn gemaakt, is een acrylaat dat uithardt bij blootstelling aan licht. Er zijn momenteel verschillende systemen op de markt. Bij sommige wordt slechts één gel aangebracht, bij andere zijn twee of drie verschillende gels nodig. De afzonderlijke lagen moeten na het aanbrengen onder een UV-lamp uitharden.

Wat zijn de voor- en nadelen van gelnagels?

Kostencontrole:

voordelennadeel
Omdat gelnagels vrij eenvoudig te modelleren zijn, kun je ze met een beetje vaardigheid thuis of door een vriend laten maken.Gelnagels zien er vaak onnatuurlijk dik uit.
De prijzen in de nagelsalon zijn goedkoper.Bij het uitgroeien is er een onaantrekkelijke stap te zien tussen je eigen en de gelnagel.
Het materiaal ruikt niet zo erg als dat van acrylnagels.Gelnagels zijn niet zo sterk als acrylnagels.
 Het verwijderen is tijdrovend en moet zeer zorgvuldig gebeuren, zodat uw eigen vingernagels niet beschadigd raken.

Ik knabbel aan mijn nagels. Helpen gelnagels mij om goed verzorgde handen te hebben?

gelnagel kosten

Gelnagels kunnen ook gebruikt worden tegen nagelbijten.

Kostentracker: Ja, de nageldesigner biedt ook op maat gemaakte oplossingen voor jou. Deze complete pakketten duren enkele weken en kosten tussen de 75 en 130 EUR, afhankelijk van de gekozen nagelstudio.

In eerste instantie worden de nagels door de natuurlijke omstandigheden tot aan de vingertoppen verlengd. De gelnagels zijn rond gemaakt, omdat deze vorm het knabbelen niet bevordert. Als je eigen nagels zichzelf na een paar weken hebben hersteld, ga je over op het gebruikelijke vulritme en kun je ook de langere nagels hebben waar je van gedroomd hebt.

Is het modelleren van nagels schadelijk?

Kostentracker: zelfs als het soms te horen is, zijn gelnagels niet schadelijk. De in Duitsland vastgestelde cosmetica-regelgeving zorgt ervoor dat er geen schadelijke of giftige stoffen worden gebruikt voor de gelnagels. Een goed opgeleide nageldesigner gaat hygiënisch te werk en zal de natuurlijke nagel bij het modelleren niet beschadigen.

De angst voor het krijgen van nagelschimmel is ook ongegrond in een goede studio. Kijk dus goed rond tijdens uw eerste bezoek:

  • Gebruikt de Nagelfee voor elke klant een apart dossier?
  • Worden uw handen van tevoren gedesinfecteerd?
  • Is de studio schoon? Kijk je goed naar de tafels, lampen en alle werkmaterialen?
  • Draagt ​​de nagelontwerper wegwerphandschoenen?

Kun je het modelleren van nagels een tijdje overslaan?

Kostentracker: Omdat de natuurlijke nagels door de bovenste laag geen lucht en vocht hebben, worden ze na verloop van tijd iets zachter. Dit is echter geen reden dat je niet kunt pauzeren met het nagelmodelleren tussendoor.

Als u uw natuurlijke nagels een tijdje wilt dragen, kunt u uw nagelfee de gelnagels laten vijlen. De verhardende stoffen in de natuurlijke nagel worden snel gereactiveerd door de zuurstof in de lucht. Als optie kan je nageldesigner je voorzien van voedende producten die je nagels helpen hun natuurlijke schoonheid te bereiken.

Kan ik de gelnagels zelf maken?

gelnagel kosten

Je kunt ook gemakkelijk zelf gelnagels maken.

Kostentracker: met een beetje vaardigheid kun je thuis je eigen gelnagels maken. Je kunt startersets krijgen vanaf 50 EUR. Het materiaal in deze sets is voldoende voor ongeveer 30 tot 50 nagels, afhankelijk van de gewenste uiteindelijke lengte.